Goedkopeste in stijl leven Over Leveninstijl.com Over leven in stijl Image Map

FlanelFlanel wordt met name gebruikt voor beddengoed zoals dekbedovertrekken en (hoes)lakens en voor pyjama’s en overhemden. Een flanellen dekbedovertrek wordt over het algemeen niet gekozen vanwege betere en / of slechtere kwaliteit ten opzichte van andere stofsoorten, maar vanwege de positieve warmte eigenschappen.

Materiaal: Flanel bevat over het algemeen in de basis vezels van katoen of wol. Flanel kan echter ook van synthetische vezels worden gemaakt of samen worden gesteld uit verschillende vezels. Flanel wordt gemaakt van los gesponnen garen dat geweven is in een linnen- of keperbinding. Flanel wordt aan één of aan twee zijden licht geruwd, waardoor het zacht aanvoelt. De kwaliteit hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Hoe meer garen er worden geweven, hoe fijner de stof is.

Voordelen: Flanel voelt zacht aan en past zich heel snel aan de lichaamstemperatuur aan. Hierdoor voelt het snel warm aan en zijn er veel mensen die hierdoor sneller in slaap komen. Flanel weert kou ook beter dan bijvoorbeeld katoen.

Nadelen: Voor (zeer) warmbloedige mensen kan het een nadeel zijn dat flanel zich snel aan de lichaamstemperatuur aanpast. Wij raden dan ook aan een ander materiaal te kiezen indien u geen last heeft van de kou en het eerder te warm als te koud heeft.

Verkrijgbaar in de volgende maten : 140x200/220 200x200/220 240x200/220 .

Liever een ander materiaal ?


goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken

goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken
goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken


Afhalen in Meppel mogelijk.

Veilig

Persoonlijke service.

Betrouwbaar

  • strandlaken
  • tassen
  • frozen dekbedovertrek

Image Map
Leven in stijl .com Adres: Hogestuk 77, Postcode: 7943 JX, Woonplaats: Meppel Leven in stijl.com is onderdeel van Sentrex Trading & Services