Goedkopeste in stijl leven Over Leveninstijl.com Over leven in stijl Image Map

Micropercal / Microvezel

Microvezel is een synthetische stof die eigenschappen heeft die vergelijkbaar zijn met katoen. Er worden steeds meer dekbedovertrekken gemaakt van micropercal vanwege de voordelige prijzen. Andere woorden voor micropercal zijn: microperkal, microvezel, microfaser en microfiber.

Materiaal: Micropercal is een synthetische stof, gemaakt van polyester en polyamide (nylon).

Voordelen: Micropercal voelt superzacht aan, als een natuurlijke stof. Een dekbedovertrek van microvezel is licht van gewicht, sterk, soepel vallend, strijkvrij, rekbaar, vochtregulerend, krimpvrij, vormvast, goed te reinigen en sneldrogend. Eén van de belangrijkste voordelen van een micropercal dekbedovertrek is misschien wel dat voordeliger is dan katoen, maar wel vergelijkbare eigenschappen heeft.

Nadelen: Micropercal is over het algemeen dunner als andere stoffen. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik kan het zijn dat een micropercal dekbedovertrek ook minder lang mee gaat ten opzichte van een dekbedovertrek van bijvoorbeeld katoen of satijn. Doordat het een synthetische stof betreft, kan het overtrek gaan pillen. Dit houdt in dat er vezelbolletjes ontstaan op de stof. Deze kunnen verwijderd worden met een pluizenborstel.

Verkrijgbaar in de volgende maten : 140x200/220 200x200/220 240x200/220.

Liever een ander materiaal ?


goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken

goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken


Afhalen in Meppel mogelijk.

Veilig

Persoonlijke service.

Betrouwbaar

  • strandlaken
  • tassen
  • frozen dekbedovertrek

Image Map
Leven in stijl .com Adres: Hogestuk 77, Postcode: 7943 JX, Woonplaats: Meppel Leven in stijl.com is onderdeel van Sentrex Trading & Services