Goedkopeste in stijl leven Over Leveninstijl.com Over leven in stijl Image Map

KatoenOndanks dat er steeds meer verschillende stoffen worden gebruikt om overtrekken van te maken, worden de meeste overtrekken nog steeds van katoen gemaakt. Het wordt veel geproduceerd, waardoor de kostprijs relatief laag is. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Hoe meer garen er wordt gebruikt, hoe fijner de stof en hoe hoger de kwaliteit. Aan de prijs van een dekbedovertrek is vaak af te leiden hoe fijn het gebruikte katoen is.

Materiaal: Katoen is een natuurlijk product. Katoen is een zachte, eencellige vezel die uit de zaden van de katoenplant groeit. De vezels worden tot draden gesponnen om er zo een zacht en luchtdoorlatend textiel van te maken. De kwaliteit van de stof wordt bepaald door het aantal draden per inch. Hoe meer draden er per inch worden gebruikt, hoe fijner de stof is en hoe hoger de kwaliteit.

Voordelen: Katoen ademt goed, wat zorgt voor een comfortabele nachtrust. Het valt soepel en is relatief goedkoop.

Nadelen: Dekbedovertrekken van katoen zijn krimp- en kreukgevoeliger dan overtrekken van andere stoffen. Het is dan ook van belang de wasvoorschriften te volgen. Bij goedkopere katoensoorten, kan het zijn dat de stof ruwer aanvoelt. Dit is echter heel persoonlijk.

Verkrijgbaar in de volgende maten : 140x200/220 200x200/220 240x200/220.

Liever een ander materiaal ?


goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken

goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken goedkope dekbedovertrekken


Afhalen in Meppel mogelijk.

Veilig

Persoonlijke service.

Betrouwbaar

  • strandlaken
  • tassen
  • frozen dekbedovertrek

Image Map
Leven in stijl .com Adres: Hogestuk 77, Postcode: 7943 JX, Woonplaats: Meppel Leven in stijl.com is onderdeel van Sentrex Trading & Services